Initieri reiki – Cluj Napoca 2015

 

Exista carti, seminarii despre spiritualitate  diferite tehnici, insa adevarul este ca doar practica spirituala produce schimbarile necesare in noi pentru a evolua. Iar reiki este una dintre cele mai bune cai prin care ne putem desavarsi  pe calea spre intelepciune si cunoastere de sine.

De aceea am hotarat sa predau aceste initieri  oricui doreste sa aiba viata mai indulcita(putin spus in cuvinte ) de aceasta energie vindecatoare reiki care ne  ajuta pe toate planurile vietii sa simtim o imbunatatire vizibila, daca folosim simbolurile si si energia reiki in mod frecvent in viata noastra si a celor apropiati. Este un intrument de ajutor, sprijin si alinare in diferite momente ale vietii noastre. Este reconfortant sa stii ca urmand aceste initieri iti aduci mai multa usurinta ,bucurie si armonie in viata ta.

Initierile in reiki aduc : echilibru , pace in suflet , vindecarea unor probleme de sanatate , iubire, toleranta , iertare , salturi karmice, constientizarea mai rapida a problemelor si blocajelor din viata noastra si vindecarea lor si mult mai  multe alte daruri  .

Pentru mine asa a fost , dar, la fiecare  persoana este diferit procesul de evolutie si cunoastere.

Maestru reiki Usui, Maestru Shamballa Mutidimensional reiki, Maestru reiki Sheikim, Maestru reiki Money #Abundence Prosperiti , Maestru Karuna, Kundalini reiki, Gr 1 radiestezie MDH,Violet flame reiki, Inforeiki.

Consilier psihocauzal, Formator Munay ki

Psiholog, Terapeut biorezonanta, Practician remedii florale Bach,Terapeut Access bars,Facelift energetic,Procese de corp

Mirela Vicovan

IMG_20141118_200541                                            DSCF1215

Tel 0733 930 702

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s