Access Bars – cea mai inovatoare terapie de relaxare si vindecare

Bars reprezintă 32 bare de energie care trec prin și în jurul capului, ele fiind componenta de stocare electromagnetică a tuturor gândurilor, ideilor, atitudinilor, deciziilor și convingerilor pe care le avem. Dintre acestea putem mentiona punctele de vindecare, de control, de sensibilizare, creativitate, putere, imbatranire, sex si bani.
images (15)
images (11)
Fiecare gând, idee, atitudine, decizie sau convingere pe care o avem ca definitiva, solidifică energia și limitează capacitatea noastră de creere în acest domeniu. Scopul unei ședințe de Bars este acela de a goli aceste puncte invitând oamenii să primească, să se înteleagă mai bine pe ei înșiși și ceea ce ne înconjoară.

Ați încercat vreodată să vorbiti cu cineva care își susține o anumită idee? Este ca încercarea de a trece printr-un zid de caramida. Asta pentru că în realitate este un zid, un zid energetic. De fiecare dată când sustineți un punct de vedere fără a mai asculta alte idei, se creează un zid energetic. De exemplu, dacă spui “eu nu fac asta din nou”, această decizie face ca fluxul de energie sa nu mai circule prin corp ceea ce duce la stres, insomnii, nervozitate. Cu ajutorul sesiunii Bars, undele electromagentice negative se vor disipa, ceea ce va duce la o viziune mult mai clară pe care o vom avea despre ceea ce ne înconjoară sau ni se întâmplă în viața de zi cu zi.
Bars este o terapie care, spre deosebire de masajul obișnuit, este benefică și pentru terapeut si pentru pacient avand în vedere ca vor exista schimb de energii între cele doua persoane.
images (8)
O sesiune Bars durează între 30 si 60 de minute, timp în care se acționeaz asupra celor 32 de puncte principale situate la nivelul meridianelor capului. În general, se staționează pe fiecare punct în jur de 5 minute, în functie de starea pacientului.
Aceasta terapie nu prezintă contraindicații fiind recomandată a se efectua și copiilor. În cazul acestora, sesiunea va fi mai scurta, în jur de 40 de minute. In general se recomandă 1 – 2 sesiuni pe saptamana dar pot fi efectuate și 1 pe lună, în funcție de cum simte clientul nevoia.
images (13)
Ce se experimentează în timpul unei sesiuni Barrs?

Fiecare persoană resimte diferite senzații în timpul sesiunii, însa, cel mai adesea se poate observa o relaxare totală, multe persoane adormind chiar în timpul sesiunii Bars, chiar și în cadrul unui mediu zgomotos.
Unele persoane văd imagini, alții resimt senzații în corpul lor, precum: furnicături, căldură, spasme sau fiori. Apar manifestări și din punct de vedere emoțional (plâns sau râs cu voce tare pentru nici un motiv aparent), sentimentul de pace și bucurie fiind de multe ori prezent la sfârșitul unei sesiuni Bars.
Fiecare sesiune va fi diferit de fiecare dată, chiar dacă se repetă cu același terapeut.
images (16)
Care sunt beneficiile după o sesiune de Bars?

Există atât de multe beneficii încat nu există spațiu suficient pentru a le numi pe toate aici. Mai jos veți găsi doar câteva dintre beneficiile comune:
• Persoanele sau situațiile care ti-au creat mari dificultăți în viața ta dintr-o dată nu te mai deranjează, văzând totul dintr-o altă perspectivă.
• După o sesiune de Bars vei beneficia de o relaxare profunda, în același timp simțindu-te plină de energie și viață.
• Fiecare aspect al vieții va fi abordat cu mai multa ușurință, găsind soluții acolo unde înainte nu le vedeai.
• Va avea loc o schimbare în tot ceea ce nu funcționează în viața ta, tot ceea ce te limitează în decizii fiind eliminat.
• Apare o stare de fericire, starea de depresie disparând la mulți, după doar o singură sesiune.
• Se va observa o creștere a performanței la locul de muncă, o creștere a claritatii mentale, fără a studia mai mult.
• Ajută la o recuperare mai rapidă în cazul unor răni mai vechi sau noi, în caz de intervenții chirurgicale, precum și pentru îmbunătățirea stării de sănătate generală.
images (14)
Aceasta terapie o gasiti si la noi la Centrul Healthy Life!

Tel 0733 930 702
http://rezo30.wordpress.com/access-bars-cea-mai-inovatoare-terapie-de-relaxare/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s